Visningar i vår lägenhet har börjat!

Hej alla läsare :)
Igår sov jag typ hela dan efter jag hade varit i skolan, fasst först efter skolan åkte jag och bytte Trix täcke som jag hade klöpt som tråkigt nog va för stort, har insett nu att han måste ha specialsydda täcken! sen efer de åkte jag, mamma, mormor och marfar på coop och köpte löbiff, kroketter, bea och sallad och de va gott kan jag då säga.
Idag har de varit visning 2 ggr hemma en gång vid 12 men då sa hyresvärden att de gick bra att vi va hemma men den andra visningen som va vid halv 5 skulle de komma mer folk så då bestämmde vi oss för att ta vovvarna och gå till Carina Andersson sen vare hem ochkolla på glee och Flickan som aldrig blev stor och äter lite gurka och morötter med dipp! Mumma!
imöra blire skola sen äre väll en till visinig på lägenheten! så blir väll inte mycket hemma imöra heller.... men men ha en fortsatt bra kväll :)

Pappa<3


Packa, packa och packa...

Hej allihopa!
Jag har ju lovat att börja bloggandet igen och skriva åtminstone varannan dag, så ska hålla de nu! I måndags packa jag ner typ hela mitt rum inför flytten så jag har de gjort är ganska tråkigt att vara här inne nu men de får funka. Idag så har jga oxå packat och hjälpt mamma att städa för de är visning på denna lägenhet Torsdag,Lördag och söndag tror jag de va, de är därför jag skriver så sent idag!
Ska även åka utomlands iår, Till Italien Caorle blir de med Pappa, Farmor och Farfar! ska ha sååå jävla kul med pappa bara få vara med han gör mig så glad! sen även när studenten är tagen blire nog att åka ner och bo med honom i någon vecka eller så :) ser fram emot att komma bort härifrån lite men aja nu ska jag lägga mig och kolla film sen blire sova :) natti natti världen

Pappa<3


Helgen som varit<3


Nu i helgen va min kära far upp hit till Hudik för vi skulle bland annat fira hans bror som fyllt 40 Grattis Pirre!
Så vart en överaskningsfest på först stadt med mat och drickande sen drog vi vidare till Folkan...hela helgen va mkt lyckad och alla va så glada och hade trevligt! må säga att jag va extra mycket glad som fick ha min pappa för mig själv i 1½ dag ...tiden gick för fort så ligger just nu i sängen har varit ledssen enda sen han åkte för sakner honom så mkt och vet att de kommer kännas som en evighet innan jag får se honom igen, fasst de är redan i påsk vi ses nästa gång! Hatar när han åker ifrån mig för känner mig så ensam! känner mig så fruktansvärt ensam! vill bara att han ska flytta upp igen så jag kan vara med han varje dag!
Tiden går segare än en snigel tar sig fram när han åker ifrån mig, och de gör mig så ledssen, att behöva vara så ensam så länge innan vi ses igen. I helgen nu va jag så glad, och så glad vare verkligen längesen jag va ! sakner honom otroligt mkt och älsker honom! vad alla andra än tycker om honom så älsker jag honom för att han försöker <3 kommer ALLTID älska min pappa!
Tårarna bara forsar ner för min kind bara jag tänker på honom och på hur glad jag verkligen är med honom i min närhet :'( de är till och med jobbigt att sitta och skriva hur mkt jag sakner honom men på nått sätt måste jag få ut mina känslor och de blir väll till att fortsätta med bloggen nu hädanefter! ska blogga minst varannan dag!Jag mår verkligen inte bra här vill bara bort, bort och vara med min pappa! där har man iaf rutiner och slipper stinka rök! 
Aja ha de bra så skriver jag antingen imöra eller tisdag.
PUSS! 


RSS 2.0