Den 15 december

Hejsalahopps allihopa snart jul december har gått så fort ..bloggade inte i helgen för har inte varit hemma va hos momor och morfar ...även att ja praktiserade hela helgen igen mkt att göra denna helg,annars har jag för de mästa tagit de lungt ..
buspalatset in my <3 säger jag bara jag och Linda har så kul :) även att jag tkr om Frida kommer sakna dig sjukt mkt när du flytter till Karlstad men jag ger dig ALL lycka och ALLT hopp om att de ska gå bra ..<3<3 idag vart de oxå praktik och imöra oxå ...lilla Trix får inte så mkt tid nu men har får nog den tiden han behöver får jag väll hoppas vi träner och leker ju varje dag så :D ....


Även tror jag detta kommer fungera ;) känns så bra jag kan vara mig själv när jag prater med dig även att jag kan flumma och så hur mkt jag vill utan att du bryr dig du speler med sååååå skönt inte alla som är som du!
 
 Puss på dig! <3

Den 9 december :)

Ja, idag har jag praktiserat från 13:00-18:00 gick hur bra som hällst även SUPER GLAD över att ögoninflamationen är borta :D har varit en lugn dag och jag har varit hur pigg och glad som jag bara kan bli.
Har tränat lite med Trix sitt,ligg och stanna och han är hur duttig som hällst :)
Tur man har musik för fy vad den kan få en att ändra humör eller den kan få en att bestämma ett beslut och så ...såå skönt.
just nu är dom bästa låtarna dessa :
 
 Mamma mia - Lay all youre love on me
                        Mamma mia - Honey honey

   Katy Perry - hot n cold
 Jordin Sparks - Tattoo

 Beyoncé - If i were a boy



Händer nog inte så mkt mer här idag heller så jag säger då ha en fortsatt trevlig dag :)


Vad ska man tro ? eller ett rop på hjälp!

Vad ska man tro när en främmande person som man pratat med i 20 minuter på msn ALDRIG pratat i telefon eller något säger att den älsker en ? hur söt,snygg,het eller ja vad som hällst vad ska man tro hjälp mig ....:/
han är ju hur snäll som hällst men har ALDRIG pratat med honom eller sett honom irl :/
snälla hjälp!?


 Känner mig som ett litet barn som precis lärt sig cykla och som ska upp på cykeln en andra gång ska jag våga eller ska jag inte ? de är fruktansvärt jobbigt! :/

Den 9 december :)

Hejje igen :) bloggade inte någe igår för hade inget att berätta mer än att jag va ledig och BARA slappa! skönt vare iallfall.
Ja idag så har jag praktiserat  13:00-18:00 va en VÄLDIGT lugn dag typ bara 6-7 familjer om ens de ! dqmmsugit ställningen har jag oxå gjort...duttigt av mig !
Väldigt trött idag sov ju bara 6 timmar för har troligen fått ögoninflamation igen men de värker som de är påväg över !
Tänker bara ligga och ta de lungt idag, slut på energi känns de som ! jobbigt!
Ja ha en fortsatt trevlig dag :)


  NEJ! nu tänker jag inte göra mer åt saken din tur att visa vad du vill och känner! 

Puss! <3
 


Den 7 december

Ojoj vad December bara flyyyyger iväg ...är i mitt huve fortfarande kvar i novemer men men ...
Idag har jag praktiserat och kramats lite med Frida<3 tkr otroligt mkt om henne och kommer otroligt bra överens gör vi oxå ...4 kalas idag gick hur bra som hällst eftersom vi gjorde dom klara redan igår, barnen är lite döva med sånt får man ta skönt att ryta i ibland oxå ;)
imöra har vi 2 kalas och Frida kommer och hämter mig utanför min port ;) (lyx).
Även VÄLDIGT  stolt över mig själv för jag har städat,damsugit,dammat och torkat golvena i mitt rum så lukter såååå fräscht!?
Nu har jag nyss duschat och rakat mina ben som jag inte gjort på hur länge som hällst xD sköönt ...nu ligger jag här och bloggar lite och tar de allmänt lungt.
JÄVLA F*TT hosta har jag oxå hoster tills jag köjs upp slemm :/ jobbigt som fan men aja sånt är livet man kan inte ALLTID vara frisk och kry så äre bara ...ja nu ska jag äta pizza (MUMS) hoppes ni får en fortsatt trevlig dag :)

 
 Ligger här och hoppes på att du ska ringa;) Puss<3


Den 5 december :)

Idag har jag börjat praktisera igen och måste säga de va väldigt skönt att komma upp i tid ....4 kalas inbokat imöra så fullt upp :), som sagt väldigt skön dag men har fått så ont i axlarna :(.
Efter praktiken gick jag hem och knäppte kort med Trix och de vart lite söta kort faktiskt :)sen begav vi oss upp till Lindá ..vi satt och pratade lite och Trix hade lite damp ;) men nu sitter jag här hemma och är lite trött ...så vi ses imorgon ha en fortsatt trevlig dag :)

        
Trix i fin tröjjan!     Puss på matte<3   Snygging jackan:) Och fiiina regnjackan :)


Känns så rätt vill bara hålla om dig! Puss<3

Lite bilder :)

Lite bilder :)

 Först vill jag säga jag ÄLSKER Mamma mia:)
 Sen att min hund är bäst på att posa ;)
 Och för de tredje att mina älsklingar är snyggaste ;)
    För de fjärde tkr jag skit mkt om tessan !


Den 4 december :)

Ja vad har jag gjort idag ? Jo min dag började med att klockan 6 på möran så kom de en kärring och städade trapphustet och hon va ju tyst som en mus eller INTE jädrans elefant, så så klart vaknade jag. Hunden va pissnödig så bata ta på sig kläderna och gå ut med honom, sen ner i sängen igen..
vaknade igen vid 11 så låg och droog mig länge, måste ju göra de eftersom ska jobba nu hela helgen :D
så detta va min sista lediga dag denna vecka :P
Sen ringde Liza mammas kompis så vi åkte ut i skogen med våra dogs ;)
mkt skönt måste jag säga önskade jag bodde lite närmre en skog där de inte åker massa bilar så man bra kan släppa hunden ..
aja nu ligger jag här och bloggar lite blir väll kke kolla någon film senare eller någe bara ta de lungt min sista lediga dag :D hehe
just nu känns de som om jag inte vet riktigt vad jag ska tro vad du vill om jag säger så men hoppes på de bästa så klart ;)
även att jag har GRATIS SMS :D så skicka mkt sms :D


 Trix och luddson i skogen :D

De känns så rätt :/ puss på dig!<3


Den 3 december

Tjollahoppsan :)
Ja idag har de inte hänt mkt idag har jag sovit ut och kollat på min film : ) Mamma mia, den är ju sååå bra, man vill bara skaffa kille, gifta sig, sjunga och dansa när man ser den :) och för er som inte vet är ja ju singel oxå och de SUUUGER ...
jaa ledig imöra oxå men sedan jobber jag hela helgen ist .....
Jag och Trix har idag övat lite ligg och sitt och de går hur bra som hällst han är jätte duttig :) stolt över honom att han lär sig så snabbt....
nu ligger jag här sugen som fan på  daim tårta som min mamma är så snäll så hon skulle köpa åt mig :D glad jga blir på henne ibland..
Ja de va väll allt för idag ^^ 


                            Puss på dig! du är speciell i mina ögon <3


Den 2 december :)

Idag så va jag ledig från buspalatset och jag sov ut, guuuuud så skönt de va ^^
sen så vela Veronica gå på stan en liten stund så pallrade mig upp ur sängen gick och duschade och fixade mig iordning.
Vi gick på stan en stund sen upp på dollar oxå ...sedan smsade Lindá att hon vela bada på baduset så hon kom och vi pallrade oss ner ^^ vi badade och plaskade, Fy fan va kul de va iallfall.
vi gick åt varsit håll hem sedan.
När jag kommer hem så har min hund ätit upp min kyckling som låt i sängen (korkat av mig) så han e nu TJOCK som en julgris XD
hehe nu ligger jag här bara och på msn och hare trevligt hoppas ni får en fortsatt trevlig 2:a December :)


                  <------ Jag vänter på att Veronica ska sms:a och säga jag ska gå ut :)

Tycker om dig! <3

Den 1 december :)

Ja nu har jag oxå skaffat mig en blogg eftersom Veronica Siivonen har tjatat sönder mig att de är så roligt att blogga så då måsta jag ju prova ^^
De märks väll ganska så snabbt om detta är min grejj eller inte de märker ni oxå ju på hur mkt jag skriver :)
Idag har de inte hänt så speciellt mkt jag har praktiserat från 12-17 på Buspalastet som är VÄRLDENS bästa plats EVVER....
Sen bar de iväg hemåt och hjälpte mammas kompis pojk att flytta så nu mer bor han granne med oss trevligt trevligt :)
Ja de va allt jag hade för denna gång hoppas ni har en fortsatt trevlig 1 December :)


                                   Ja nu har jag oxå skaffat mig en blogg eftersom Veronica Siivonen har tjatat sönder mig att de är så roligt att blogga så då måsta jag ju prova ^^  De märks väll ganska så snabbt om detta är min grejj eller inte de märker ni oxå ju på hur mkt jag skriver :)  Idag har de inte hänt så speciellt mkt jag har praktiserat från 12-17 på Buspalastet som är VÄRLDENS bästa plats EVVER....  Sen bar de iväg hemåt och hjälpte mammas kompis pojk att flytta så nu mer bor han granne med oss trevligt trevligt :)  Ja de va allt jag hade för denna gång hoppas ni har en fortsatt trevlig 1 December :)      Puss på dig ! <3

Puss på dig ! <3

RSS 2.0